Online Tickets Verkopen

Ontdek de mogelijkheden van Your-Tickets

Maak en beheer je evenementen

Maak een peroonlijk account: vul je gegevens in, bevestig je email en ga direct aan de slag met het creëren van evenementen.

  1. Vul de gegevens over jouw evenement in
  2. Bij het maken van je evenement kies je een unieke naam, voeg je een beschrijving toe en kies je een datum.

  3. Kies de stijl van je ticketshop
  4. Voeg een omslagfoto voor je evenement toe, zodat je bezoekers meteen je ticketshop herkennen.

  5. Voeg een onbeperkt aantal verschillende soorten tickets toe
  6. Je kan makkelijk een onbeperkt aantal verschillende soorten tickets toevoegen aan je ticketshop. Van Early Bird tot REGULAR of VIP. Daarnaast is het ook mogelijk om vouchers zoals drankbonnen of parkeerkaarten toe te voegen.

Ontvang veilig online betalingen

Zodra je ticketshop klaar is deel je de link via al je kanalen, zo kunnen je bezoekers starten met het kopen van tickets. De betalingen worden verwerkt door één van de grootste en betrouwbaarste betaalproviders van Nederland. Je bent dus zeker van je geld. Online kun je alles real-time volgen, dan weet je waar je aan toe bent. Met een ruim aanbod aan betaalmethodes biedt je voor elke klant een optie.

E-tickets via e-mail

Je bezoekers ontvangen de tickets automatisch en direct na de betaling per e-mail. Geen fysieke kaartjes en verkooppunten meer nodig. Dat scheelt een hoop werk! Op de tickets staat een unieke QR-code, elk ticket is daarmee dus ook uniek. De QR-code van het ticket kan ook vanaf een scherm van een smartphone worden gescand. Super handig! Naast de tickets ontvangt de koper ook een betaalbevestiging.

Gebruik onze professionele scanners of download onze gratis app

Met onze gratis app voor iOS of Android scan je tickets of vouchers op eender welke plaats waar je wat wil valideren. Indien iemand zijn of haar ticket vergeten is, zoek je deze bestelling snel op in de app. Onze professionele handscanners zijn voorzien van een laserscanner, zo scan je de tickets nog vlotter in alle omstandigheden. Daarnaast heb je het voordeel dat deze scanners aan de inkom blijven, zodat je tussen veschillende shiften niet moet wisselen van gsm of opnieuw moet inloggen.

De uitbetaling

De uitbetaling wordt verwerkt de eerste werkdag nadat het evenement is afgelopen en je deze bij ons in het systeem hebt afgesloten. Bij grote evenementen kunnen we in overleg tussentijds een deel uitbetalen, zodat jij ook aan je betalingsverplichtingen kan voldoen. Je ontvangt van ons een factuur en verkoopbalans, zo heb je een duidelijk overzicht van je inkomsten en kosten. En natuurlijk berekenen we geen kosten voor de uitbetaling!

Start eenvoudig je eigen ticketwinkel

Met ons kant-en-klaar ticketing platform kun je in slechts enkele stappen een online ticketshop openen en beginnen met het verkopen van tickets. Creëer een eigen evenementpagina die automatisch werkt op elk apparaat en beschikbaar is in elke land voor elke betaalmethode.
Oplossingen op maat

Cashless Event

Maak je evenement volledig cashless. Voorzie elke bezoekers van een bandje met RFID-tag. Dit bandje wordt het betaalmiddel op je evemenent. Je bezoekers kunnen geld opladen op dit bandje en er vervolgens mee betalen aan de bar.

Deze integratie wordt mede mogelijk gemaakt door onze cashless partner.

Zaalplan integratie

Wil je elke bezoeker een eigen zitje of plaats laten kiezen? Dit kan met onze zaalplan integratie. Bezorg ons je zaalplan en wij koppelen dit aan je evenement.

Wil je van elke bezoeker een unieke naam?

Standaard vragen we enkel de gegevens van de koper. Bij een bestelling met meerdere tickets zullen dus alle tickets op dezelfde naam staan. Dit kan geen kwaad en doen we om het bestelproces zo snel en eenvoudig mogelijk te houden. Als je van elke bezoeker toch een unieke naam wilt, kan dit. Laat ons dit weten voor de start van je verkoop en wij doen de rest. Je bezoeker zal in de checkout gevraagd worden om bij elk ticket een naam op te geven.

Facturatie naar je bezoekers toe

Verkoop je niet enkel aan particulieren maar ook aan zakelijke klanten? Wil je hun graag automatisch een factuur bezorgen van hun aankoop? Dit kunnen wij voor jou regelen. Je vult de nodige facturatiegegevens in in je account en laat ons weten dat je graag deze module aanzet. Je bezoekers zullen vervolgens de mogelijkheid hebben om hun factuurgegevens op te geven in de checkout. Na betaling ontvangen ze dan ook meteen een factuur van hun aankoop. Deze facturen kan je uiteraard ook zelf downloaden.

Jens van Your-Tickets

jens@your-tickets.be

+32 471 39 53 88

Een oplossing op maat nodig?

Contacteer onze customer succes manager voor verdere hulp.

Hi! Ik bekijk graag samen met jou hoe we je ticketverkoop en toegangscontrole kunnen optimaliseren.